معاون امور صنايع و معدن سازمان صنعت، معدن و بازرگاني ايلام گفت: 33 درصد از واحدهاي توليدي و صنعتي اين استان اكنون نيمه فعال يا تعطيل است.
کد خبر: ۲۱۳۹۷۶
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۰ 17 April 2016

معاون امور صنايع و معدن سازمان صنعت، معدن و بازرگاني ايلام گفت: 33 درصد از واحدهاي توليدي و صنعتي اين استان اكنون نيمه فعال يا تعطيل است.


به گزارش تابناک ایلام؛رضا محمد رحيمي اظهار كرد: 553 واحد صنعتي داراي پروانه بهره برداري با سرمايه گذاري حدود 265 هزار ميليون ريال و ظرفيت اشتغال 9 هزار و 171 نفر در استان ايلام وجود دارد كه 183 واحد معادل 33 درصد از آنها اكنون نيمه فعال و تعطيل است.
وي تعداد واحدهاي صنعتي و توليدي تعطيل و نيمه فعال استان را به ترتيب 141 و 42 واحد اعلام كرد و افزود: در گذشته براي اجرا و بهره برداري از واحدهاي نيمه فعال و تعطيل ايلام با ظرفيت اشتغال چهار هزار و 516 نفر در مجموع بيش از 23هزار ميليون ريال سرمايه گذاري شده است.
معاون امور صنايع و معدن سازمان صنعت، معدن و تجارت ايلام ادامه داد: براي احيا و فعال شدن دوباره اين واحدها در دولت يازدهم برنامه ريزي هاي مناسب و كوشش هاي بسياري انجام شده است به گونه اي كه در نخستين گام براي دستيابي به اين هدف مسائل و موانع آنها به صورت كارشناسي و علمي شناسايي شده است.
محمد رحيمي يادآور شد: بر پايه اين بررسي ها، 30 واحد نيمه فعال و 86 واحد تعطيل به مجموع 116 واحد صنعتي با سرمايه گذاري يك هزار و 302 ميليارد ريال قابليت احيا و فعال سازي دوباره براي بازگشت به چرخه كار و توليد دارد.
وي مهم ترين مشكلات و اصلي ترين عوامل تعطيلي و نيمه فعال بودن واحدهاي صنعتي و توليدي استان ايلام را نداشتن نقدينگي و سرمايه در گردش، فرسودگي ماشين آلات و تجهيزات و به روز نبودن فناوري خط توليد و مساله تامين مواد اوليه اعلام كرد.
معاون امور صنايع و معدن سازمان صنعت، معدن و تجارت ايلام مسايل مديريتي و اختلاف شركا و نيز مشكلات مربوط به بازار فروش محصولات توليدي را از ديگر موانع و چالش هاي اصلي تعطيلي و نيمه فعال بودن واحدهاي صنعتي استان دانست.
محمد رحيمي افزود: با توجه به شعار سال و نام گذاري آن به سال اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل براي رفع مسايل و مشكلات واحدهاي صنعتي استان الزام هاي اجرايي در نظر گرفته شده كه براي تحقق آنها نياز به همكاري و هم افزايي دستگاه هاي اجرايي از جمله سيستم بانكي، مالياتي، بيمه و سازمان تعاون، كار و رفاه اجتماعي است.
وي اظهار كرد: تامين اعتبار مناسب براي پرداخت تسهيلات به منظور تهيه نقدينگي، اصلاح، تغيير، تكميل، بازسازي و نوسازي خط توليد و اهتمام براي رفع مشكلات حقوقي واحدهاي صنعتي در مراجع قضايي و شوراهاي حل اختلاف و ورود بانك هاي عامل به عنوان يكي از شركاي اصلي صاحبان طرح ها از جمله اين الزام هاست كه براي حل و فصل آنها همراهي و همكاري دستگاه هاي متولي در حوزه توليد لازم خواهد بود.
معاون صنعت، معدن و تجارت ايلام تاكيد كرد: اين سازمان امسال پيرو سياست هاي دولت تدبير و اميد و در راستاي تحقق شعار اقتصاد مقاومتي برنامه هاي گسترده اي براي شتاب بخشي به رشد سرمايه گذاري در بخش هاي صنعتي و توليدي استان دارد ضمن اينكه يكي از اولويت هاي سياست گذاري آن در سال 95 رفع مسايل و مشكلات واحدهاي نيمه فعال و تعطيل به منظور احيا دوباره آنها است./ف

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار