کد خبر: ۲۰۳۳۶۶
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۸ 29 March 2016
مصاحبه اختصاصی سایت خبری و تحلیلی تابناک آذربایجان غربی با سرپرست مرکز علمی-کاربردی دانشگاه صنعتی ارومیه
واحدهای متخلف صنفی سردشت یک میلیارد ریال جریمه شدند

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سردشت گفت: ۱۱ هزار و ۸۹۷ مورد بازرسی در سال گذشته از واحدهای صنفی سردشت انجام شد و واحدهای متخلف صنفی سردشت یک میلیارد ریال جریمه شدند.

محمدصالح زندش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به اهم اقدامات انجام شده اداره صنعت، معدن و تجارت سردشت در سال 94 اظهار داشت: سال گذشته تعداد بازرسی از واحدهای صنفی اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف شهرستان سردشت 11 هزار و 897 مورد بود که این تعداد بازرسی منجر به تشکیل257 پرونده به ارزش ریالی یک میلیارد و هفت میلیون و 800 هزار و 430 ریال شد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سردشت با اشاره به مهمترین اقدامات حوزه معادن این شهرستان افزود: در این رابطه در سال گذشته محدوده سینه‌کار معدن طلای گلدیس ربط سردشت افزایش یافت.

وی با اشاره به اینکه در حوزه بازرگانی خارجی صدور و تمدید تعداد 17 کارت پیله‌وری انجام شد، تصریح کرد: علاوه بر آن،تمدید 21 کارت بازرگانی و بررسی تعداد بالای دو هزار درخواست کارت الکترونیک مرزنشینی نیز انجام شد.

زندش بیان گرد: سال گذشته تعداد 283 پروانه جدید صادر و تعداد 55 پروانه تعویض شد و علاوه بر آن 176 عدد پروانه کسب نیز در شهرستان تکاب ابطال شد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سردشت با اشاره به بازرسی و نظارت در حوزه آرد و نان گفت: در این رابطه در سال گذشته تعداد دو هزار و 643 مورد بازرسی از نانوایی شهرستان سردشت شامل ربط، میرآباد و نلاس انجام و این تعداد بازرسی منجر به تشکیل 32 پرونده تخلف کم‌فروشی به میزان 43 میلیون و 390 هزار و 380 ریال شد.

زندش اظهار داشت: در سال 94 واحد بسته‌بندی حبوبات و ادویه‌جات در ایام‌الله دهه مبارک فجر با ظرفیت 150 تن ادویه و 800 تن حبوبات در سال، در شهرستان سردشت افتتاح شد.


۱۰۰ هزار واحد صنفی در استان آذربایجان‌غربی شناسایی شد


معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت،معدن و تجارت استان آذربایجان‌غربی گفت: ۱۰۰ هزار واحد صنفی باپروانه و بدون پروانه در استان آذربایجان‌غربی فعالیت می‌کنند.

محمد دهقان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، اظهار داشت: هم‌اکنون اصناف با دو میلیون واحد صنفی و بیش از شش میلیون نفر جمعیت شاغل، بزرگترین تشکل اقتصادی در کشور محسوب شده که17  درصد از کل تولید ناخالص ملی کشور را ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به وضعیت صنوف استان گفت: در این رابطه کل واحدهای صنفی با پروانه و بدون پروانه استان 100 هزار واحد صنفی است که از این تعداد 86 هزار و 58 واحد دارای پروانه کسب بوده و سایر آنها از طریق کمیته‌های ساماندهی واحدهای بدون پروانه در حال ساماندهی است.

دهقان بیان کرد: آمار استخراجی از سامانه اصناف و بررسی بانک اطلاعات صنوف بیانگر اختصاص 31 درصد صنوف به واحدهای خدماتی، 47 درصد به واحدهای توزیعی و 22 درصد به واحدهای تولیدی است.                                                     

وی گفت: براساس جمع‌بندی اشتغال صنوف، میزان اشتغال مستقیم و متوسط صنوف سطح استان برای واحدهای با پروانه 111 هزار و 165 نفر بوده که 90 درصد آن را مردان و 10 درصد آن را زنان تشکیل می‌دهند.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت،معدن و تجارت استان آذربایجان‌غربی بیان کرد: البته بررسی‌های میدانی آمار اشتغال بیشتری را نشان داده و سرانه اشتغال واقعی در هر واحد صنفی در استان حدود 5/2 نفر است که با توجه به آمار مذکور و لحاظ واحدهای با پروانه و بدون پروانه، جمع اشتغال مستقیم صنوف در سطح استان 250 هزار نفر پیش‌بینی شده است.

وی افزود: هم‌اکنون 66 درصد افراد شاغل در صنوف استان دارای سواد زیر دیپلم، 29 درصد دارای مدرک دیپلم و چهار درصد کارشناسی و نیز یک درصد دارای مدارک بالاتر از کارشناسی هستند.

دهقان با اشاره به تعداد افراد شاغل و متصدیان به تفکیک زن و مرد اظهار داشت: در این رابطه 101 هزار و 122 نفر مرد و 10 هزار و 43 نفر در استان مشغول فعالیت هستند.


شهرک صنوف آلاینده در شهرستان تکاب ایجاد می‌شود

رئیس صنعت، معدن و تجارت تکاب گفت: زمین احداث شهرک صنوف آلاینده در تکاب تهیه و بزودی در این شهرستان ایجاد می‌شود.

توحید شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به عملکرد سال گذشته اداره صنعت، معدن و تجارت تکاب اظهار داشت: سال 94 تعداد بازرسی و نظارت از واحدهای صنفی و غیرصنفی شهرستان تکاب به 10 هزار و 473 مورد رسید.

رئیس صنعت، معدن و تجارت تکاب گفت: علاوه بر آن تعداد پرونده‌های متشکله صنفی و غیرصنفی 309 فقره و ارزش ریالی پرونده‌های متشکله بازرسی 422 میلیون و 510 هزار و 717 ریال بوده است.

وی از تهیه زمین برای ایجاد شهرک صنوف آلاینده در تکاب خبر داد و تصریح کرد: در آینده شهرک صنوف آلاینده نیز در تکاب ایجاد می‌شود.

شریفی با اشاره به عملکرد امور فرش این اداره افزود: سال گذشته در کل 120 مورد کارت شناسایی قالیبافان صادر شده و علاوه بر آن پیگیری بیمه قالیبافان و معرفی تعداد 63 نفر قالیباف برای اخذ تسهیلات بانکی به مبلغ 190 میلیون تومان انجام شد.

رئیس صنعت، معدن و تجارت تکاب بیان کرد: راه‌اندازی صدور پروانه کسب الکترونیکی و برگزاری چندین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در سال گذشته از سایر اقدامات اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان تکاب بوده است.






مصاحبه اختصاصی سایت خبری و تحلیلی تابناک آذربایجان غربی با سرپرست مرکز علمی-کاربردی دانشگاه صنعتی ارومیه
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار