مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: سرانه مصرف ماهی در استان مرکزی ۹ کیلو و چهار دهم است که پنج کیلو با سرانه مصرف در کشور فاصله دارد.
کد خبر: ۱۱۴۹۰۹۵
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۹ 15 January 2024

به گزارش تابناک مرکزی،حسن اکبری اظهار کرد:هفت تفرجگاه شیلاتی در جاده‌های اصلی استان مرکزی با عرضه ماهی زنده فعال است که برای توسعه استفاده از گوشت سفید در سطح کشور، می‌توان از تجربه این استان استفاده کرد.

وی افزود:۱۵ مکان برای عرضه و طبخ آبزیان زنده با هدف دسترسی آسان مردم به ماهی در شهرهای استان شناسایی شد.

مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت:مناطق شهری در نظر گرفته شده استان مرکزی در شهرهای اراک، ساوه، خمین، محلات، دلیجان، تفرش، فراهان و خنداب است.

وی بیان کرد: عرضه ماهی زنده در تفرش و خمین، آغاز شده و راه‌اندازی آن در بقیه شهرهای استان با همکاری شهرداری‌ها ممکن می‌شود.

وی با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۴ کیلوگرم است گفت: این سرانه در استان مرکزی ۹ کیلو و چهار دهم است که پنج کیلو با سرانه فاصله دارد.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار