به گزارش خبرگزاری تابناک کرمانشاه به نقل از ایرنا؛نوربخش حاتمی افزود: در یک برنامه توسعه سه ساله کشاورزی در استان کرمانشاه با تولید و اشتغالزایی پایدار و تاکید بر حفظ منابع آب و خاک میزان تولیدات محصولات کشاورزی از ۴.۳ میلیون تن در سال ۹۷ به ۵.۱ میلیون تن در سال ۱۴۰۰ افزایش پیدا کرده است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات کشاورزی در استان کرمانشاه در محصولاتی مانند گوجه، سیب زمینی، پیاز، سبزیجات و غیره عرضه زیاد محصولات در فصل برداشت با قیمت پایین و نبود خریدار و پس از انبار شدن افزایش قیمت آنها است.
حاتمی گفت: ظرفیت سردخانههای کرمانشاه از پنج هزار تن در سال ۹۸ به ۵۰ هزار تن در سال ۹۹ افزایش پیدا کرده و ۲۰ برابر ظرفیت فعلی ۱۰۰ هزار تن در حال ساخت و ۳۰ برابر ظرفیت یعنی ۱۵۰ هزار تن مجوز برای ساخت صادر و در ۲ سال آینده این ظرفیت به ۳۰۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.
حاتمی خاطرنشان کرد: ایجاد صنایع تبدیلی در کنار کشاورزی یکی از مواردی است که به تبدیل کشاورزی سنتی به مدرن کمک خواهد کرد و در طرح توسعه کشاورزی استان کرمانشاه ظرفیت صنایع تبدیلی از یک میلیون و ۴۶۴ هزار تن در سالهای گذشته به ۲ میلیون و ۲۲۳ هزار تن افزایش پیدا کرده است.
وی با اشاره به ظرفیت تولیدات گلخانهای در استان کرمانشاه بیان کرد: میزان زمینهای کشت گلخانهای در سال ۹۷، ۲۸ هکتار بوده که هم اکنون به ۴۸ هکتار افزایش و ۳۴ هکتار گلخانه دیگر در حال ساخت و پروانه بهره برداری ۱۲ شهرک گلخانهای دیگر صادر شده است.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با ۲.۵ میلیون هکتار وسعت بیش از ۹۴۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی دارد.
کرمانشاه با دارا بودن ۱۱ اقلیم و ۲ برابر متوسط کشوری بارندگی، ظرفیت های زیادی برای توسعه بخش کشاورزی دارد، ضمن اینکه بیش از ۹۸ درصد محصولات زراعی در این استان قابلیت کشت دارند.
از مجموع جمعیت استان حدود ۱۲۵ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.