متخصص رادیو آنکولوژی و مدیر کلینیک رادیوتراپی و انکولوژی بیمارستان بیستون کرمانشاه با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ایجاد شده در بخش‌های دولتی و خصوصی درمانی در این استان گفت: کرمانشاه اکنون آماده ارایه خدمات به بیماران سرطانی غرب کشور و عراق است.
کد خبر: ۹۳۵۶۱۰
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۰ 27 January 2021

به گزارش  تابناک کرمانشاه به نقل از ایرنا،دکتر «نسرین امیری‌فرد» ، افزود: در سال‌های اخیر امکانات و تجهیزات خوبی در بخش‌های سرطان بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دولتی و خصوصی استان کرمانشاه نصب و راه‌اندازی شده و اکنون علاوه بر بیماران سرطانی استان کرمانشاه توانایی ارایه خدمات به بیماران استان های هجوار و کشور عراق را نیز داریم.

او به راه‌اندازی کلینیک رادیوتراپی و انکولوژی بیمارستان بیستون در دی ماه امسال به عنوان تنها مرکز تخصصی سرطان بخش خصوصی در غرب کشور اشاره کرد و گفت: در این مرکز که درمان رادیوتراپی بیماران سرطانی را بر عهده دارد یک دستگاه از بهترین ورژن‌های شتاب دهنده‌های خارجی و شتاب دهنده هایتک از نوع الکتو به بیماران خدمات ارایه می‌دهد.

وی توضیح داد: تکنیک‌هایی که ما اینجا داریم انجام می‌دهیم یکی از با دقت‌ترین تکنیک‌ها است به دلیل اینکه برای هر مریض به صورت هر پنج روز یکبار رادیوتراپی و آزمایش انجام می‌شود که این روش صحت درمان را برای ما تضمیمن می‌کند که ممکن است جاهای دیگری این کار را انجام ندهند.

استفاده از تکنیک‌های پیشرفته برای درمان سرطان

این متخصص رادیو آنکولوژی در ادامه گفت: در درجات بعد از سیستم‌های خیلی پیشرفته‌تری به اسم «آی دی ای» که محصول کشور آلمان است برای درمان بیماران استفاده می‌کنیم و این دستگاه را مرتب هر روز همکاران فیزیک ما کنترل می‌کنند که از نوع درمان و کیفیت درمان بیماران مطمئن باشیم.

امیری‌فرد، اضافه کرد: این دستگاه قابلیت درمان «ای ام آر تی» را دارد یعنی یکی از جدیدترین تکنیک‌هایی است که تومورهایی که در منطقه خاصی از بدن قرار گرفته را بدون آسیب رساندن به ارگان‌های نزدیک به آن درمان کند.

او توضیح داد مثلا تومورهای ناحیه لگن، سر و گردن که با دُز بسیار بالا باید درمان شود و از طرفی محدودیت داریم که به ارگان‌های سالمی که در اطرافشان قرار گرفته‌اند، آسیب نرسانیم، می‌توانیم با این تکنیک بهترین درمان را برای این تومورهای بدخیم انجام دهیم طوری که آن دُز مناسب و دلخواه به تومور برسد ولی دُز مضر به ارگان‌های حیاتی مثل نخاع و یا ارگان‌های دیگری که داخل لگن هستند، نرسد و این کار برای ما مهم است و با استفاده از دقت بالای دستگاه آن را انجام می‌دهیم.

وی تصریح کرد: ما از تکنیک‌های پیشرفته برای درمان سرطان استفاده می‌کنیم که دُز مناسب را به تومورها می رساند و در آینده خیلی نزدیک به طور قطع این تکنیک «آی ام آر تی» را شروع به کار خواهیم کرد.

ارایه خدمات رادیوتراپی بدون معطلی

مدیر کلینیک رادیوتراپی و انکولوژی بیمارستان بیستون کرمانشاه در ادامه سخنانش، حذف صف و نوبت را یکی از اولویت‌های این کلینیک دانست و گفت: خیلی از بیمارانی که به کلینیک‌های دولتی مراجعه می کنند باتوجه به اینکه یک دستگاه رادیوتراپی وجود دارد، باید در نوبت های خیلی طولانی مثلا سه ماهه منتظر شوند و مریض باید سه ماه در نوبت باشد و بعد رادیوتراپی را شروع کند که این زمان در نوبت ماندن برای بیماران سرطانی اصلا قابل قبول نیست چون زمان در درمان بیماران سرطانی بسیار مهم است.

امیری‌فرد، با بیان اینکه اکنون این کلینیک آماده ارایه خدمات به بیماران سرطانی غرب کشور است، افزود: هدف ما ارایه خدمات درمانی به موقع و تامین رفاه حال بیماران و خانواده‌های آنان است.

وی اظهار داشت: هر بیماری که به کلینیک مراجعه می‌کند بلافاصله درمان را شروع می‌کنیم و صف انتظاری برای بیماران ما وجود ندارد و به این مساله افتخار می‌کنم که هیچ بیماری در نوبت قرار نمی‌گیرد.

او با بیان اینکه حدود سه ماه از آغاز فعالیت این کلینیک می گذرد، گفت: الان ۵۵ بیمار سرطانی در این کلینیک روزانه درمان می‌شوند و بسته به نوع بیماری طول درمان هر بیمار بین ۲۴ تا ۳۵ جلسه متفاوت است.

وی با اشاره به اینکه مراکز درمانی دولتی استان کرمانشاه یک دستگاه رادیوتراپی دارند و بیمارانی از غرب کشور و کشور عراق نیز به این مراکز مراجعه می کنند، گفت: به دلیل حجم بالای بیماران مراکز درمانی مجبورند نوبت‌دهی کنند و از این رو شاهد پشت نوبتی های زیادی در مراکز دولتی هستیم.

او یادآوری کرد که با استفاده از تکنیک‌های جدیدی که در کلینیک بیستون وجود دارد می‌توانیم این ادعا را داشته باشیم که گامی در راه پیشرفت رادیوتراپی در درمان بیماران مبتلا به سرطان استان کرمانشاه و غرب کشور برداشته‌ایم.

انعقاد قرارداد با بیمه‌های پایه

مدیر کلینیک رادیوتراپی و انکولوژی بیمارستان بیستون کرمانشاه در بخش پایانی سخنانش، کاهش هزینه‌های بیماران سرطانی را از دیگر اولویت‌های این کلینیک دانست و گفت: برای اینکه بیماران هزینه‌های گزافی را متحمل نشوند با تمام بیمه‌های پایه قرارداد بستیم و اکنون ارایه خدمات در این کلینیک با دفترچه‌های بیمه‌های پایه امکان‌پذیر است و هزینه‌های درمان بیماران سرطانی طبق تعرفه هیات وزیران محاسبه می‌شود.

به گفته او، اکنون حدود ۱۰ نفر شامل متخصص، دکترای فیزیک پزشکی، کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی و کارشناس رادیوتراپی در این کلینیک مشغول به کار هستند.

وی همچنین مراجعه زودهنگام به متخصصان و مراکز درمانی را یکی از راه های کنترل بیماری سرطان دانست و از مبتلایان خواست در صورت بروز علایم سرطان سریعتر به مراکز درمانی مراجعه کنند.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۲۵ بیمارستان دولتی، خصوصی و وابسته به مراکز نظامی دارد که بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت در این بیمارستان فعال است.

بیمارستان تخصصی بیستون بزرگترین بیمارستان خصوصی کرمانشاه سال ۱۳۷۸ در زمینی به مساحت ۲ هکتار شروع به فعالیت کرده است.



منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار