مدیرکل تعزیرات حکومتی استان یزد از مجازات 95 میلیارد ریالی برای متخلفان جرائم اقتصادی در استان یزد خبر داد.
کد خبر: ۸۳۰۰۴
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۳ 25 August 2015
به گزارش تابناک یزد، "سید غریب بیژن‌نیا" در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به این که رسیدگی به تخلفات بازار و قاچاق کالا و ارز و امور بهداشتی و درمانی در حیطه صلاحیت تعزیرات حکومتی است، بیان کرد: در شعبات این اداره کل به گزارشات ارسالی از سوی بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و بازرسان بهداشت و درمان و گزارشات اداره آگاهی نیروی انتظامی و همچنین افراد حقیقی و حقوقی، رسیدگی می‌شود.

وی در زمینه همکاری با اتاق اصناف استان و سازمان صنعت، معدن و تجارت نيز اظهار کرد: نیروهایی جهت اجرای گشت سیار و رسیدگی به تخلفات بازار از سوی این سه ارگان در نظر گرفته شده که با حضور ريیس شعبه تعزیرات حکومتی و پس از بررسی در محل وقوع تخلف،حکم صادر می‌شود و در غیر این صورت 24 ساعت بعد از وقوع تخلف، پرونده در شعب این اداره کل رسیدگی خواهد شد.

بیژن‌نیا در ادامه پرونده‌های ارسالی به این اداره کل در چهار ماهه اول سالجاری را پنج هزار و 274 فقره پرونده در حوزه‌های کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان و قاچاق کالا بیان کرد و گفت:علی‌رغم رسیدگی به کلیه پرونده‌های دریافتی امسال و با احتساب پرونده‌های مانده از سال گذشته، در مجموع به پنج هزار و 179 پرونده در اين مدت رسیدگی و مختومه شده است که با رأی صادره، متخلفین به پرداخت مبلغ بیش از 95 میلیارد ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شده‌اند.

وی در تشريح تخلفات حوزه‌هاي مختلف نيز عنوان كرد: در چهار ماهه اول سال‌جاری به چهار هزار و 358 پرونده تخلف کالا و خدمات در تعزیرات حکومتی استان یزد رسیدگی شده است که به ترتیب واحدهای صنفی لبنیات، نانوایان و لباس و پوشاک مرتکب بيشترين تخلف شده‌اند که علاوه بر سایر مجازات‌های قانونی، جمعاً به پرداخت بیش از هشت میلیارد ریال جزای نقدی در حق صندق دولت محکوم شده‌اند‌.

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان با بیان این که در همين مدت چهار ماهه ابتداي سال جاری 226 پرونده قاچاق کالا هم در تعزیرات حکومتی استان بررسي شده كه به ترتیب مربوط به شعبه ویژه قاچاق کالای یزد و شعبه ویژه گلوگاه شهید مدنی مهریز بوده است.

وي در اين باره افزود: میزان محکومیت صادره برای این پرونده‌ها در مجموع علاوه بر ضبط کالا، بیش از 85 میلیارد و 260 میلیون ریال بوده و عمده این پرونده‌های قاچاق نيز مربوط به قاچاق کیف و کفش، سیگار، البسه، لوازم خانگی و گوشی تلفن همراه بوده است.

بيژن‌نيا با بيان اين كه در مجموع 91 درصد پرونده‌های قاچاق استان در تعزیرات حکومتی یزد مختومه شده است، خاطرنشان كرد: دیگر پرونده‌های شعبه ویژه قاچاق کالا و ارز مسقر در گلوگاه شهید مدنی مهریز، مربوط به قاچاق سوخت، پوشاک، لوازم خانگی، لوازم آرایشی بهداشتی و آمپول‌هاي بدن‌سازی بوده پس از سیر مراحل قانونی به شعبه ویژه گلوگاه شهید مدنی مهریز ارجاع شده است.

به گفته اين مسئول قضايي، از ابتداي سال تا پايان تيرماه امسال به 710 پرونده مربوط به حوزه تخلفات بهداشت، دارو، درمان و دامپزشکی نيز در تعزيرات حكومتي استان رسیدگی شده که در مورد اين پرونده‌ها، علاوه بر ضبط کالا، تعطیلی مؤسسات غیرمجاز و سایر مجازات‌های پیش‌بینی شده در قوانین، متخلفان به پرداخت هشت میلیارد و 240 میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شده‌اند‌.
وی از برخورد قاطع تعزیرات حکومتی یزد با متخلفان خبر داد و ضمن هشدار به اصناف متخلف، بر رعایت قوانین و مقررات صنفی، بهداشت و غیره از سوی آنها تأکید کرد.

بيژن‌نيا گفت: اصناف بايد قوانین و مقررات صنفی را رعایت کند چرا كه در صورت تخلف از سوی هر واحد صنفی و دریافت گزارش‌ اين تخلفات از سوي دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، دانشگاه علوم پزشکی و غیره، تعزیرات حکومتی قاطعانه و بدون مصلحت‌اندیشی با متخلفان برخورد خواهد کرد.

مدير كل تعزيرات حكومتي استان در پايان نيز با تاكيد بر اين كه در اجرای این رسالت مهم، مساعدت و یاری مصرف‌کنندگان نيز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، از همشهريان خواست در صورت مشاهده و بروز تخلف اقتصادی اصناف، مراتب را به صورت مکتوب به واحدهای ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف یا با شماره تلفن 124 گزارش و در مورد تخلفات حوزه بهداشت، دارو و درمان به مراکز دانشگاه علوم پزشکی و بهداشت اعلام كنند تا پس از بررسی و اظهار نظر کارشناسی، جهت رسیدگی و اعمال قانون در رابطه با متخلفان به این اداره کل ارسال شود
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار