کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه، افزایش آگاهی والدین و نوجوانان در زمینه نحوه انتخاب ملزومات مناسب دانش اموزان را بسیار مهم دانست و گفت: رعایت نکاتی ساده و در عین حال بسیار مهم موجب آرامش، راحتی، شادابی و حفظ سلامتی دانش اموز شده و امکان بهره برداری بیشتر او را از مدرسه و فرصت‌های آموزشی فراهم می‌آورد.
کد خبر: ۶۵۵۶۸۹
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۱ 15 September 2018

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا منطقه کرمانشاه الهه صادقی با بیان اینکه لباس فرم راحت دانش آموز موجب تمرکز بیشتر در ساعات درسی می‌شود، گفت: لباس دانش آموز بایستی گشاد با یقه راحت باشد تا در ساعات درسی تمرکز داشته و در زمان ورزش و زنگ تفریح از فعالیت خود لذت ببرد.

کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه کفش های نامناسب را عامل آسیب جدی به ستون فقرات، کمر، گردن و حتی سیستم داخلی بدن و عضلات ران دانست و گفت: هنگام خرید کفش نباید تنها به سایز درج شده روی کفش توجه داشت بلکه کفش بایستی با فرم طبیعی پای فرد مطابقت داشته ضمن اینکه باید توجه داشت که به طور طبیعی پاهای فرد، صبح ها حدود نیم سایز کوچکتر از بعد از ظهرهاست بنابراین بهترین زمان برای اندازه کردن و خرید کفش عصرها می باشد.

صادقی اظهار کرد: کفش مناسب کفشی است که وقتی ایستاده اید میان نوک بزرگترین انگشت پا (معمولا شصت پا) و انتهای کفش حداقل یک سانتیمتر فاصله وجود داشته باشد و قادر باشید انگشت پای خود را آزادانه تکان دهید بنابراین خرید کفش تنگ به امید اینکه پس از مدتی جا باز می کند اشتباه است.

وی با اشاره به اینکه در هنگام خرید کفش پوشیدن هر دو لنگه ضروری است، گفت:در اغلب افراد سایز یکی از پاها از پای دیگر بزرگتر است لذا در هنگام خرید پای بزرگتر را ملاک انتخاب قرار دهید.

صادقی با بیان اینکه کفش انتخاب شده باید سبک و راحت بوده و حدود سه سانتی‍‌‌متر پاشنه داشته باشد، گفت: حتی‌المقدور رویه کفش باید چرم باشد زیرا چرم تنفس کرده و تهویه دارد.

وی پینه پا، میخچه، درد مفاصل، درد زانوها و پاشنه پا و خستگی زودرس را عوارض پوشیدن کفش‌های تنگ دانست و گفت: با پوشیدن کفش های گشاد نیز پاها تاول می زنند و فرد در هنگام راه رفتن تعادل کافی ندارد.

صادقی کوله پشتی را بهترین نوع کیف برای دانش‌آموزان عنوان کرد و افزود: اندازه کوله پشتی باید متناسب با سن و قد دانش‌آموز بوده و وزن آن نباید بیشتر از 10 درصد وزن بدن باشد، اگر دانش‌آموز هنگام حمل کوله پشتی به جلو خم شود و موقع راه رفتن سرش را پایین بیندازد باید بدانیم نشان دهنده سنگین بودن کوله پشتی است و در اینصورت باید حجم وسایل داخل کوله کم شود.

وی اظهار کرد: کوله پشتی باید بند سینه‌ای و کمری داشته باشد و در قسمت‌های مختلف آن از جمله بندها، ازاسفنج استفاده شده باشد.

این کارشناس سلامت افزود: دانش آموزان در صورت احساس درد در شانه، گردن، کتف و ...، احساس سوزش و خارش و گزگز بازو و قرمزی روی شانه حتما این موارد را به والدین و کارشناسان بهداشت مدرسه اطلاع دهند.

 

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار