شهریار مستوفی در گفتگو با تابناک:
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:جامعه سالم زیربنای توسعه کشور است و یکی از پیش نیازها و ضرورت های اصلی، برخورداری از تغذیه ایمن درجامعه است.
کد خبر: ۶۴۸۴۳۰
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۳ 28 August 2018

دکتر شهریار مستوفی در گفتگو با خبرنگار تابناک افزود:سالیانه 2میلیون نفر در ارتباط با تغذیه ناسالم بصورت مستقیم یا غیر مستقیم جان خود را از دست می دهند.

وی خاطر نشان کرد: ایمنی غذا یعنی عاری بودن غذا از هر نوع آلودگی میکروبی ، شیمیایی و فیزیکی به طوریکه مصرف کننده با مصرف آن دچار هیچ عارضه ای نشود . این یک تعریف ساده است اما فراهم کردن شرایط برای حاصل شدن این ایمنی کار بسیار پیچیده ای است.

 

 

 

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار