مديركل پدافند غيرعامل استانداري يزد مطرح کرد
مديركل پدافند غيرعامل استانداري يزد با اشاره به اهمیت پدافند زيستی، گفت: حفظ امنيت غذائي و سلامت مردم در اولويت فعالیت‌های پدافند غيرعامل استان یزد قرار دارد.
کد خبر: ۵۶۸۹۶۱
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۸ 21 February 2018

به گزارش تابناک یزد، به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمدصادق طهماسبی در نشست ساماندهی مرغداری‌ها و گلخانه‌های استان یزد ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: همه ما به اهمیت پدافند زیستی و حفظ امنیت غذائی مردم واقف هستیم و این موضوع آن‌قدر مهم است که مقام معظم رهبری در سخنی می‌فرمایند: «کشاورزی و دامداری ما یک بخش ویژه و استثنائی است و همه باید برای آن تلاش کنند. امنیت غذائی برای کشوری بزرگ، پرجمعیت و دارای هدف‌هایی بلند مانند ایران بسیار مهم است.»

دبیر شورای پدافند غیرعامل استان ادامه داد: ضروری است اقدامات و الزامات پدافند زیستی و غیرعامل را در حوزه محصولات غذائی داشته باشیم زیرا تهدیدات زیستی در برخی موارد تهدیداتی خاموش و گاه به‌سختی قابل‌کنترل هستند.

بنابه گزارش خبرگزاری فارس از یزد، طهماسبی افزود: حفظ امنیت غذائی مردم به‌عنوان سرمایه‌های اصلی کشور و استان در اولویت فعالیت‌های پدافند غیرعامل استان قرار دارد.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری خاطرنشان کرد: خوشبختانه در استان یزد با حمایت‌های استاندار محترم به‌عنوان فرمانده قرارگاه پدافند زیستی استان و راهنمایی‌های معاون محترم سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، تعامل دستگاه‌ها و نهادهای اجرائی استان ازجمله اداره کل دامپزشکی، فرماندهی نیروی انتظامی و سازمان جهاد کشاورزی استان در حوزه تهدیدات زیستی و به‌ویژه مهار آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، شناسایی کانون‌های آلوده و انهدام مرغ‌ها و طیور مبتلابه این بیماری، اقدامات سریع و بسیار خوبی انجام‌شده و همچنان تا مهار و پاک‌سازی کامل در حال انجام است.

دبیر قرارگاه پدافند زیستی استان گفت: البته باید در این مقوله قبل از هر فعالیتی به اقدامات پیشگیرانه توجه کنیم تا به بیت‌المال، سرمایه‌های مردم و اقتصاد استان و کشور ضربه وارد نشود و مؤلفه‌های اصلی تولید و توسعه مورد تهدید قرار نگیرد.

طهماسبی در پایان سخنان خود بر ضرورت تشکیل کارگروهی تخصصی در قالب قرارگاه پدافند زیستی استان برای شناسایی، رصد و پایش واحدهای تولیدی دام و طیور و بررسی فرآیند صدور مجوز این واحدهای تولیدی تأکید کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری در این نشست ضمن اشاره به وجود قوانین صدور مجوز برای واحدهای تولید دام و طیور خواستار تعیین متولی برای جلوگیری از فعالیت واحدهای غیرمجاز و اقدامات کنترلی با هماهنگی دستگاه قضایی در استان شد.

مدیرکل دامپزشکی استان نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های کنترلی و مهار آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان بر ضرورت اقدامات جدی و توجه به زیرساخت‌ها در مهار این بیماری تأکید کرد.

گفتنی است در نشست ساماندهی مرغداری‌ها و گلخانه‌های استان از سوی کارشناسان حاضر در این نشست مطرح شد: ویروس بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در حال حاضر در چرخه تولید طیور استان وجود دارد و به‌عنوان یک تهدید زیستی در این صنعت تلقی می‌شود که توجه جدی مسئولان و مشارکت مردم در مهار این بیماری حائز اهمیت است.

لازم به ذکر است بیش از 50 کشور در جهان در حال مبارزه با ویروس بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان (H5N8) هستند. /22

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار