رئیس کل بازرسی استان ایلام گفت: از مجموع اعتبار اختصاص یافته برای احیای واحدهای تولیدی مشکل دار استان تاکنون یک هزار و 420 میلیارد ریال مصوب شده است.
کد خبر: ۳۴۳۷۰۴
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۸ 14 December 2016
به گزارش تابناک ایلام؛ عیسی هواسی در نشست شورای حمایت قضایی از سرمایه گذاری اظهار کرد: بر اساس ضوابط بودجه سال های 93 و 94 استمهال بدهی برای کمک به واحدهای مشکل دار در نظر گرفته شد در حالیکه برخی واحدها در حال تولید بوده و فروش مناسبی نیز داشتند از پرداخت اقساط تسهیلات استنکاف می کنند که باید بین این واحدها و کسانیکه با مشکل روبرو هستند، تفاوت قائل شد.
 
وی افزود: دولت در سال جاری 160 هزار میلیارد ریال برای کمک به احیای واحدهای تولیدی مشکل دار در نظر گرفت که سهم استان ایلام از این مقدار چهار هزار و 220 میلیارد ریال است که معادل 2،6 درصد این مبلغ است.
 
رئیس کل بازرسی استان ایلام یادآور شد: قرار است با این اعتبار 12 هزار واحد تولیدی و صنعتی مشکل دار احیا شوند که سهم استان ایلام از این تعداد 317 واحد است، بر اساس ضوابط تعیین شده مجری طرح باید بین 20 تا 30 درصد اعتبار مورد نیاز را تامین کند که به دلیل عدم توانایی آن تاکنون محقق نشده است.
 
هواسی ادامه داد: از مجموع چهار هزار و 220 میلیارد ریال تعیین شده برای احیای واحدهای تولیدی استان ایلام 950 میلیارد ریال سهم بانک های استان ایلام است که از این مقدار 410 میلیارد ریال بر عهده بانک صنعت و معدن است، یک هزار و 420 میلیارد ریال تاکنون از این مقدار اعتبار تعیین شده مصوب شده است.
 
وی اضافه کرد: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته 184 طرح در حوزه های صنعت و کشاورزی بوده که 93 طرح در حوزه صنعت و 91 طرح نیز در بخش کشاورزی است.
 
رئیس کل بازرسی استان ایلام تاکید کرد: یکی از مهم ترین مشکلات در واگذاری تسهیلات به افراد این است که اهلیت فنی و توان مالی آنان در تامین سهم آورده بطور دقیق بررسی نمی شود و باعث می شود ضمن هدررفتن منابع این افراد نیز در انجام تعهدات موفق نشده و به بدهکاران بانکی نیز تبدیل شوند.
 
هواسی با اشاره به مزیت های استان در بخش انرژی گفت: تنها در حوزه پتروشیمی می توان 11 صنعت پایین دستی را ایجاد کرد که در صورت سرمایه گذاری منجر به اشتغالزایی تعداد زیادی از افراد جویای کار خواهد شد ولی تاکنون فعالیت چندانی در این زمینه صورت نگرفته است.
 
وی اضافه کرد: طی سال های اخیر مجوزهای بسیاری برای ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی صورت گرفته که تعداد زیادی بدون توجه به داشتن بازار مصرف راه اندازی شده اند و اکنون به ورشکستگی رسیده اند به عنوان مثال 110 فقره مجوز ایجاد گلخانه در استان ایلام صادر شده که هم اکنون تنها 11 مورد فعالیت می کنند.
 
رئیس کل بازرسی استان ایلام اظهار کرد: 508 قطعه زمین با مساحت سه هزار و 100 هکتار برای اجرای طرح های تولیدی و صنعتی در نقاط مختلف کشور طی سال های گذشته صادر شده که از این تعداد حدود 200 طرح اجرایی نشده اند، در همین راستا با هماهنگی اداره صنعت ، معدن و تجارت حدود 30 درصد مجوزهای صادر شده فسخ شده اند تا آنها را به افراد دارای اهلیت و واجد شرایط مورد نیاز واگذار کنیم./م
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار