اگر سیر و پیازی که قرار است سرخ و فریز شوند، سالم باشند و با روش صحیحی سرخ و فریز شوند، هیچ ماده سمی و مضری در آنها آزاد نخواهد شد اما مصرف چنین محصولاتی دیگر ارزش تغذیهای خاصی برای بدن نخواهد داشت.
کد خبر: ۳۲۰۴۶۲
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۰08 January 2017
به گزارش تابناک یزد، پیازداغها و سیرداغهایی که برای استفاده ماهانه فریز میشوند، فقط کمی از
عطر پیاز و سیر را در خود نگه میدارند و موادمغذی آنها نسبت به پیاز و
سیر تازه یا حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و مصرف میشوند، به شدت پایین
میآید.
این روزها خیلی از خانمهای خانهدار یا شاغل، اقدام به سرخ
کردن پیاز یا حتی سیر در حجم زیاد و نگهداری آن در فریزر میکنند تا مجبور
نباشند هر روز برای تهیه غذاهای مختلف پیازداغ و سیرداغ درست كنند. اما
این کار خوب است یا بد؟ در ادامه به نقل از بیتوته بخوانید.
هر فرآیندی روی مواد غذایی و خوراکی تازه انجام شود، باعث میشود میزان
مواد مغذی موجود در آن کاهش یابد. هرچقدر این فرآیند بیشتر و شدیدتر باشد،
افت ارزش تغذیهای آن خوراکی خاص بیشتر خواهد بود. این موضوع در مورد سیر و
پیاز هم صدق میكند؛ وقتی یک بار سیر یا پیاز خام و تازه سرخ شود، بخش
مهمی از مواد مغذی، ویتامینها و املاح آن از بین میرود و وقتی که پیازداغ
و سیرداغ برای مدت طولانی فریز شوند و پس از مدتی برای مصرف دوباره، از
حالت یخی خارج شوند، بخش دیگری از مواد مغذی موجود در آنها از بین میرود.
پیازداغها و سیرداغهایی که برای استفاده ماهانه فریز میشوند، فقط کمی از
عطر پیاز و سیر را در خود نگه میدارند و موادمغذی آنها نسبت به پیاز و
سیر تازه یا حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و مصرف میشوند، به شدت پایین
میآید. ضمن اینکه عطر و طعم این محصولات یخی هم با انواع تازهشان تفاوت
چشمگیری دارد. اگر سیر و پیازی که قرار است سرخ و فریز شوند، سالم باشند و با روش صحیحی
سرخ و فریز شوند، هیچ ماده سمی و مضری در آنها آزاد نخواهد شد اما مصرف
چنین محصولاتی دیگر ارزش تغذیهای خاصی برای بدن نخواهد داشت.