یار محمد بامری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:
شهرستان دلگان به لحاظ شرایط مناسب آب و هوای ظرفیت پرورش سه دوره بوقلمون
را در سال دارد.
وی گفت: بوقلمون های کار آفرین دلگانی در حال حاضر 45 روزه هستند که در شهریور جاری به بازار مصرف ارسال می شود.
وی افزود: گوشت بوقلمون دارای پروتئین، چربی و کلسترل پایین تری نسبت به گوشت گوسفند، گاو و مرغ است.
جوان
کارآفرین دلگانی نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: با تشویق جهاد
کشاورزی این شهرستان نخستین واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت پرورش 2 هزار قطعه
در هر دوره تولید می شود.
آسا شه بخش اظهار داشت: بوقلمون یک پرنده سخت جان است و حساسیت های مرغ را ندارد و پرورش آن مانند مرغ تخصصی نیست.
وی ادامه داد: جوجه های بوقلمون را یک روزه خریداری می کنم که دوره پرورش آن چهار ماه است.
وی
تصریح کرد: بزرگترین دغدغه من بازار فروش بوقلمون ها است که از مسئولان
درخواست همکاری در این زمینه دارم و در حال حاضر سه نفر در این زمینه
اشتعالزایی شده است.