کد خبر: ۲۴۲۱۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۱ 07 June 2016
حسن شاه ولی بر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کاشت خیار گلخانه ای در ایرانشهر در مهرماه هر سال انجام می شود و برداشت آن پس از یک دوره 38 تا 40 روزه آغاز و تا نیمه دوم خرداد ادامه دارد.
وی گفت: محصول خیار گلخانه ای ایرانشهر علاوه بر عرضه در بازارهای سیستان و بلوچستان به استانهای خراسان رضوی، جنوبی، تهران، اصفهان و شیراز نیز حمل شده است.
مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر افزود: نوبرانه بودن محصول، استقبال خوب خریداران و سودهی بالا، کاهش مصرف آب و افزایش سه برابری تولید محصول نسبت به فضای باز از علل استقبال کشاورزان از کشت محصولات گلخانه ای از جلمه خیار است.
کشت خیار گلخانه ای به صورت آزمایشی برای نخستین بار در سطح نیم هکتار از اراضی شهرستان ایرانشهر در سال 1378 صورت گرفت به طوری که از آن سال به بعد کشاورزان اقدام به توسعه آن کردند و از فروش و درآمد آن راضی هستند.
بیش از 400 نفر در ایرانشهر در کار کاشت، داشت و برداشت خیار به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار هستند.
ایرانشهر در فاصله 340 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار