معاون فنی دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:وجود سه میلیون نفر زوج نابارور در کشور وجود دارد که هزینه های هنگفت درمان ناباروری باعث شده است بسیاری از این خانواده ها همچنان نتوانند مسائل و مشکلات خود را حل کنند.
کد خبر: ۲۳۸۰۵۹
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۰ 30 May 2016
تابناک فارس به نقل از ایرنا:دکتر محمد اسلامی اظهار داشت : حدود دو میلیون و 200 هزار نفر از زوج های بارور بشدت نیازمند تامین هزینه های درمان ناباروری خود هستند ، در این زمینه باید تهمیدات بیمه ای بهتر و بیشتری اندیشیده شود .
وی در بخش دیگری از این گفت و گو بر لزوم اصلاح فاصله بین بارداری ها تاکید کرد برخی از مادران فاصله 5/5 سال را برای باروری بعدی در نظر می گیرند که فاصله مطلوبی نیست و معمولا فاصله دو و نیم سال در این زمینه پیشنهاد می شود .
این مقام مسوول گفت : سیستان و بلوچستان با باروری سه و نیم و استان های گیلان، مازندران و تهران با باروری بین یک و سه تا یک و چهار دهم درصد به ترتیب بالاترین و کمترین میزان باروری را در کشور به خود اختصاص داده اند.
به گفته وی تاخیر در ازدواج و انجام ازدواج در سنین بالا از عوامل مهم کاهش باروری و کاهش جمعیت در کشور است.
وی با اشاره به دیگر چالش های پیش روی طرح ارتقای باروری در ایران اظهار کرد: اطلاع رسانی نادرست و غیرشفاف در زمینه آمارهای طلاق و تاثیرات مخرب آن در جامعه، تاخیر در فرزندآوری پس از ازدواج و افزایش طلاق عاطفی در خانواده ها از عواملی هستند که در کاهش باروری تاثیرگذارند.
معاون فنی دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:بر اساس آخرین سرشماری ها میزان باروری در ایران به طور میانگین 1.8 (یک و هشت دهم) درصد و شاخص افزایش جمعیت1.3 (یک و سه دهم) درصد گزارش شده در حالی که میزان مطلوب باروری برای همه کشورها 2.1 (دو و یک دهم) درصد تعیین شده است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار