رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به تولید نوشابه پروبیوتیک برای نخستین بار در کرمانشاه، گفت: این نوشابه با همکاری بخش خصوصی استان به زودی به مرحله تولید انبوه می‌رسد.
کد خبر: ۱۹۵۳۱۰
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۵ 09 March 2016
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به تولید نوشابه پروبیوتیک برای نخستین بار در کرمانشاه، گفت: این نوشابه با همکاری بخش خصوصی استان به زودی به مرحله تولید انبوه می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، حسین کریم پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اختراع نوشابه و نوعی دوغ «پروبیوتیک»، اظهار کرد: این کار برای نخستین بار در ایران توسط تیم پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به سرپرستی احسان صادقی انجام شده است.

وی اختراع فوق را یکی از اقدامات بسیار موفق در حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه برشمرد و گفت: در حال حاضر تولید آزمایشی این نوشابه فراسودمند در یکی از واحدهای صنعتی استان انجام شده است و به زودی نیز به تولید انبوه می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در تشریح خواص این نوع نوشابه، بیان داشت: تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش کلسترول از جمله فواید این نوشابه است، همچنین پروبیوتیک‌های موجود در آن برخلاف نوشابه‌های معمولی با داشتن میکروارگانیسم‌های طبیعی موجب تقویت و رفع مشکلات دستگاه گوارش می‌شود.

کریم تولید نوشابه پروبیوتیک را نتیجه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و بخش خصوصی ذکر کرد و افزود: طی سال آینده همکاری بین این دانشگاه و بخش خصوصی در طرح‌های تحقیقاتی بیشتر می‌شود که همین موضوع ایجاد اشتغال چشمگیری را به دنبال خواهد داشت.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار