معاون صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری تاکید کرد: بازارچه‌های صنایع‌دستی در ایام نوروز 24 میلیارد تومان گردش مالی ایجاد می‌کنند.
کد خبر: ۱۹۳۲۲۵
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۲ 06 March 2016
بهمن نامور‌مطلق در جلسه ستاد تسهیلات سفر استان زنجان با بیان اینکه زنجان جزو استان‌های فعال در زمینه صنایع‌دستی و گردشگری است، گفت: آیین نوروز، آیینی بی‌نظیر و میراث پدران ما است که نشان‌دهنده ذکاوت و زیبایی ایرانیان در طول تاریخ است. نوروز موقعیتی استثنایی برای بازگشت به هویت است و همان‌گونه که آیین محرم که یادآور مقاومت داد علیه بیداد است و به خوبی پاس داشته می‌شود، نوروز نیز آیینی نمادین برای آغاز امید علیه ناامیدی است که با پایان فصل تاریک و سرد، فصلی گرم و نورانی فرا می‌رسد.
 
وی افزود: توصیه می‌شود آیین نوروز را با مفهوم اصلی آن پاس بداریم و وقت صرف فعالیت‌های سطحی نشده و فلسفله وجودی آن حفظ شود تا همانند دعای آغاز سال نو شاهد تحولی نو در زندگی افراد باشیم.
 
این مسئول خاطرنشان کرد: یکی از سنت‌های نوروز دید و بازدید است که سیاهی و کدورت‌ها را کنار گذاشته و روشنایی و صمیمیت جایگزین آن می‌شود. این دید و بازدید در سال‌های اخیر به صورت ملی برگزار می‌شود و افراد با سفر به سایر شهرها در پی شناختن سایر اقوام هستند که این امر سبب افزایش پیوستگی ملی نیز خواهد شد.
 
معاون صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اظهار کرد: یکی از فعالیت‌های چشم‌گیری که در سال‌های اخیر برای ایام نوروز انجام می‌شود اتفاق بزرگ برگزاری بازارچه‌های صنایع‌دستی است که سبب گردش مالی برابر با 24 میلیارد تومان می‌شود.
 
استاندار زنجان نیز در این جلسه تصریح کرد: همواره در ایام نوروز مشکلی وجود دارد که استان زنجان نیز از این موضوع مستثنی نبوده و به نوعی حرکت برخلاف جریان متداول در دنیا است. در سراسر دنیا زمانی‌ که با پیک سفرها مواجه می‌شوند، قیمت‌ها کاهش می‌یابد، به‌گونه‌ای که حتی در روزهای پایانی هفته نیز قیمت قطارها و هتل‌ها پایین‌تر از زمان‌های عادی است؛ این در حالی است که در ایران با افزایش قیمت‌ها مواجه هستیم و این خلاف جهت جهانی است.
 
جمشید انصاری با بیان اینکه لازم است در ایام نوروز شهرهای استان وجهه زنده‌تری نسبت به قبل داشته باشند و به دلیل حضور گردشگران شاهد جنب و جوش بیشتری در شهر باشیم، یادآور شد: این در حالی است که در دو سال گذشته بازاریان زنجان به سختی این موضوع را پذیرفته‌اند. با توجه به اینکه در ایام نوروز از نظر اقتصادی باز بودن بازار به نفع بازاریان و از سوی دیگر سبب سرزندگی شهر شده و به بازاریان انگیزه توقف و ماندگاری بیشتری به شهر می‌دهد، اهمیت دارد.
 
وی با اعلام اینکه برگزاری برنامه‌های جانبی و شاد، حضور راهنمایان گردشگر در سایت‌های تاریخی و باز بودن مغازه‌ها و تزیین و چراغانی شهر می‌تواند شهر را زنده و پر جنب و جوش نشان دهد و در مسافران انگیزه بیشتری برای توقف در زنجان ایجاد کند، عنوان کرد: باید توسعه گردشگری درون‌استانی نیز مورد توجه باشد و فرصتی فراهم شود تا کسانی ‌که به مسافرت نرفته‌اند در سفری کوتاه و یک‌روزه به شهرهای استان سفر کرده و با همکاری شهرداری تور آثار تاریخی درون‌استانی طراحی شود.
 
نماینده عالی دولت در استان زنجان با تاکید بر اینکه همانند سال گذشته امسال نیز شاهد برپایی اقامت‌گاه‌های موقت نخواهیم بود، اعلام کرد: پایان تعطیلات با شروع تبلیغات مرحله دوم انتخابات همزمان خواهد بود که لازم است تدابیری اندیشیده شود تا این دو موضوع همدیگر را تحت تاثیر قرار ندهند. همچنین گردشگری روستایی و بازسازی روستاهای هدف گردشگری برای توسعه گردشگری مورد استانی نیز مورد توجه قرار گیرد.
 
مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان نیز در این جلسه تاکید کرد: بازارچه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی زنجان با 28 غرفه و کارگاه در مساحت یک‌هزار مترمربع افتتاح شد که در این مجموعه 53 نفر مشغول به کار هستند.
 
یحیی رحمتی گفت: این مجموعه در قالب بازارچه فروش صنایع‌دستی، کارگاه مینا‌کاری، فروش الکترونیک و شربت‌خانه فعالیت می‌کند و اعتباری معادل نیم میلیارد تومان برای آن هزینه شده است که در ادامه فعالیت‌های بازارچه صنایع‌دستی، سایت کارگاهی ظریف زنجان و مجموعه صنایع‌دستی و گردشگری نور فعالیت خود را آغاز خواهد کرد که برای تحقق این امر در حال تحویل زمین در عوارضی زنجان قرار داریم.
منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار