مسئول دبیرخانه گروه‌های جهادی حوزه علمیه اظهار کرد: بیش از ۱۲۰۰ گروه جهادی حوزوی شناسایی و ایجاد شده که فصل مشترک بین همه آن‌ها این است که در ایام ناخوشی مردم در کنار مردم هستند.
کد خبر: ۱۰۵۶۹۷۵
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۹ 19 July 2022

به گزارش تابناک قم، حجت‌الاسلام ابولفضل علیخانی مسئول دبیرخانه هماهنگی گروه‌های جهادی حوزه‌های علمیه در میزگرد خبری با موضوع حمایت دستگاه‌های پشتیبانی‌کننده از گروه‌های جهادی در تابستان ۱۴۰۱ با حضور مسئولان گروه‌های جهادی دستگاه‌ها در دفتر قم خبرگزاری فارس برگزار شد، با بیان این که در آستانه سومین سالگرد دیدار رهبر انقلاب با جمعی از گروه‌های جهادی قرار داریم، گفت: در این دیدار مجموعه‌هایی که حضور داشتند، گزارشی را مبنی بر فعالیت‌های جهادی که در قشر، صنف و جغرافیای خودشان داشتند ارائه دادند و بعد از ارائه این گزارش‌ها رهبر انقلاب تاکید کردند همه این گزارش ها خیلی خوب است، اما کافی نیست و بروید 10 برابر بیشتر کار کنید.

وی افزود: بر همین اساس ما در مجموعه مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه دبیرخانه هماهنگی گروه‌های جهادی را تاسیس کرده‌ایم که در مقیاس کشور و در همه مدارس علمیه که شامل ۵۴۰ مدرسه علمیه می شود، گروه های جهادی آن‌ها را تشکیل و بعضی از آنها را ارتقا و گسترش دادیم.  ما با یک جامعه فارغ‌التحصیل از مدارس علمیه هم طرف بودیم که همه آن‌ها این ظرفیت را دارند که گروه‌های جهادی را در سطح محل، هیئت، مسجد، شهر و پایگاه بسیج خودشان راه‌اندازی کنند.

مسئول دبیرخانه گروه‌های جهادی حوزه علمیه اظهار کرد: در این دو سال بیشتر از ۱۲۰۰ گروه جهادی حوزوی را ما شناسایی و ایجاد کردیم که فصل مشترک بین همه آن‌ها این است که در ایام ناخوشی مردم در کنار مردم هستند. گاهی در سیل و زلزله غمخوار مردم هستند و گاهی در مناطق محروم و کاستی‌های مادی در کنار مردم هستند.در کنار محرومیت‌زدایی و خدمات‌رسانی، به فعالیت‌های فرهنگی، تربیتی و تبلیغی خودشان هم به جهت طلبه‌بودن به شکل ویژه می‌پردازند.

وی در رابطه با اینکه چه کارهایی در سومین سالگرد دیدار با مقام معظم رهبری انجام شده، بیان داشت: ما در سومین سالگرد این دیدار قرارگاهی را راه‌اندازی می‌کنیم که سابقه‌ای در حوزه ندارد. قرارگاه جهادی حوزه های علمیه با حضور ۲۵ گروه جهادی به صورت متمرکز در یک منطقه کم‌برخوردار از توابع شهرستان بابل حضور پیدا خواهند کرد. در ایام دهه اول محرم و دهه دوم محرم، این 25 گروه به منطقه اعزام می‌شوند و خدمات عمرانی، سلامت، فرهنگی و تبلیغی خودشان را به مردم منطقه می‌رسانند که اصلی‌ترین پروژه‌ای که در آنجا قرار است انجام شود، اصلاح جاده‌های خاکی روستایی است. به جهت این‌که در شش ماهه دوم سال، به جهت بارش‌های مکرر باران، مردم آن منطقه معضل تردد دارند و به اشتغال و درمانشان آسیب وارد شده است. از این 25 گروه، یازده گروه از گروه های جهادی استان قم هستند و هر گروه یک هفته و مجموعا در 21 روز قرار است به کارهای جهادی بپردازند.

علیخانی افزود: یکی دیگر از کارهای دبیرخانه گروه‌های جهادی حوزه های علمیه، که قرار است در تابستان امسال انجام شود اعزام بیش از 300 طلبه جهادگر به قرارگا‌ه‌های دانشجویی است. کاری که ما می‌خواهیم برای آنها انجام دهیم این است که به هر قرارگاه 10 طلبه را برای هم‌نشینی طلبه و دانشجو اعزام کنیم. در کنار برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی که می‌توانند با هم داشته باشند، به فعالیت‌های عمرانی هم بپردازند.

وی در پایان با بیان کارهایی که در عید غدیر قرار است انجام شود، بیان داشت: با توجه به حمایت‌هایی که بنیاد علوی در سراسر کشور از گروه‌های جهادی برای ایام غدیر داشت ۳۵۰ گروه جهادی حوزوی در سطح کشور برنامه خودشان را برای اطعام غدیر اعلام کردند و بالغ بر ۲۰۵ گروه جهادی مورد حمایت بنیاد در خصوص توزیع اقلام قرار گرفتند و در کنار اطعام غدیر به برگزاری برنامه‌های دسته‌های شادی در محلات حاشیه‌نشین می‌پردازند.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار