معاون دادگستری کهگیلویه و بویراحمد
حسنی : بخش اعظمی از آسیب هایی که برای افراد به ویژه اطفال و نوجوانان در این فضا به وجود آمده ، ناشی از ولگردی مجازی است.
کد خبر: ۱۰۲۵۳۹۵
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۴ 29 January 2022

نشست معاون قضایی و اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد با موضوع فضای مجازی ، فرصت ها و آسیب های آن و نیز آگاهی دهی به دانش آموزان در خصوص نحوه حضور در فضای مجازی برگزار شد.
به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد سید عیسی حسنی در این نشست با تأکید بر اینکه فضای مجازی یک نعمت الهی است، اظهار کرد: اگر ما آگاهی و توانایی و سواد رسانه‌ای کافی، برای کار در فضای مجازی را نداشته باشیم، در این فضا ممکن است دچار مشکل شویم.
معاون قضایی و اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ارتباط تنگاتنگی بین فضای مجازی با زندگی ما وجود دارد، که حقیقتاً همانگونه که مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) فرموده‌اند« الحق که این یک فضای حقیقی است».
 وی با اشاره به برخی آسیب های وارده و پرونده های واقع شده و جرائمی که در حوزه فضای مجازی به وقوع پیوسته است، به دانش‌آموزان درباره نحوه ورود و تعامل در فضای مجازی هشدار داد.
 حسنی در ادامه افزود: خیلی از افرادی که در فضای مجازی مورد جرم واقع شده اند یا حتی کسانی که در این فضا مرتکب جرم شده اند، هیچ وقت تصور نمی کردند که دچار اشتباه شده، مرتکب جرم شوند و یا مورد جرم واقع شوند، بنابراین لازم است که از این فضا و خطرات آن به طور کامل آگاهی داشته باشیم و بدون اطلاعات و آگاهی های لازم و بدون نظارت پدر و مادر یا اولیا در فضای مجازی فعالیت نکنیم.
بخش اعظم آسیب های اجتماعی ناشی از ولگردی مجازی است
این مقام قضایی در ادامه به برخی از آسیب های جسمی و روحی ناشی از استفاده از فضای مجازی یا ابزار ارتباط با فضای مجازی است از جمله تأثیر این تجهیزات و امواج آنها بر حافظه و ذهن انسان و نیز خشکی چشم به دلیل استفاده زیاد از این تجهیزا ت، خستگی ناشی از بیدار ماندن شب و گشت و گذار در فضای مجازی، همچنین تشکیل گروه‌ و کانال در پیام رسان های اجتماعی بدون اطلاع از مقررات و ضوابط قانونی بوده، نام برد.
معاون قضایی دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به نوعی از ولگردی اشاره و بیان  داشت: همانگونه که در عالم حقیقی به کسانی که بدون هدف و انگیزه و جهت وقت گذرانی در خیابان ها پرسه می‌زنند را افراد ولگرد می نامیم، مصداقی برای ولگردی در فضای مجازی هم وجود دارد! که می توان گفت بخش اعظمی از آسیب هایی که برای افراد به ویژه اطفال و نوجوانان در این فضا به وجود آمده، ناشی از ولگردی مجازی است.
وی در ادامه به نحوه خرید یا فروش در فضای مجازی اشاره کرد و موضوع فیشینگ را برای دانش‌آموزان تبیین نمود تا در این فضا دچار آسیب نشوند.
در پایان این جلسه با توجه به استقبال زیاد دانش آموزان و مربیان از مباحث مطروحه درخواست شد که در دهه فجر نیز مجدداً جلسه‌ای با همه حضور همه دانش‌آموزان برگزار گردد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار