دستگیری ۶۰ شکارچی و صیاد غیرمجاز در کرمانشاه/ نجات آهو و سنجاب از چنگ متخلفان

گروه استان‌ها - فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه، از دستگیری ۶۰ نفر در رابطه با ۴۶ مورد تخلف شکار و صید غیرمجاز در دو ماهه نخست سال خبر داد و گفت: محیط‌بانان موفق شدند ۹ مورد از پستانداران حیات وحش از جمله آهو و سنجاب را زنده‌گیری کنند.
کد خبر: ۱۲۲۴۵۷۷
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۳ 14 June 2026

دستگیری ۶۰ شکارچی و صیاد غیرمجاز در کرمانشاه/نجات آهو و سنجاب از چنگ متخلفان

به گزارش خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه، «آزاد شیخ ویسی» فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه، با اشاره به کشف و تخلف شکار از ابتدای سال ۱۴۰۵ تاکنون اظهار کرد: در دو ماهه ابتدای سال ۱۴۰۵، ۴۶ مورد و صید غیرمجاز کشف و ضبط شده و ۶۰نفر مرتبط با آن دستگیر شده است.

وی با بیان اینکه ۲۷ نفر شکارچی غیرمجاز قبل از شروع به شکار در استان دستگیر شده‌اند، افزود: در همین راستا تعداد ۱۶ پرونده در مراجع قضایی مختومه و ۳۰ پرونده جهت رسیدگی و صدور رأی مفتوح است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه تصریح کرد: از ۴۶ مورد تخلف کشف شده، ۵۸ قطعه (ماهی) مربوط به صید غیرمجاز آبزیان و ۹۵ قطعه شکار غیرمجاز پرندگان، شامل کبک، تیهو و کبوتر بوده که ید متخلفین کشف و ضبط شده است.

وی به تعداد زنده گیری در تاریخ مذکور اشاره کرد و یادآور شد: ۹ مورد زنده گیری پستانداران حیات وحش (۶ قطعه آهو، ۳ بطانه سنجاب) و ۱۹ قبضه سلاح شکاری مجاز از ید متخلفین نیز کشف و ضبط شده است.

شیخ ویسی در پایان ضمن قدردانی از تلاش شبانه روزی محیط بانان در پایش مناطق تحت مدیریت استان گفت: از عموم مردم طبیعت دوست استان درخواست می‌شود گزارش تخلفات شکار و صید را به شماره تلفن گویا ۱۵۴۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار