استاندار کرمانشاه خبر داد:

احیای واحد‌های راکد در استان/ تسهیل سرمایه‌گذاری محور توسعه استان کرمانشاه

گروه استان‌ها _ استاندار کرمانشاه گفت: احیای واحد‌های نیمه‌فعال و راکد و فعال کردن ظرفیت‌های اقتصادی استان باید با برنامه عملیاتی دقیق و مستمر دنبال شود.
کد خبر: ۱۲۰۷۴۰۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۹ 27 September 2025

احیای واحد‌های راکد  در استان/ تسهیل سرمایه‌گذاری محور توسعه استان کرمانشاه

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه «منوچهر حبیبی» استاندار کرمانشاه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان با اشاره به وضعیت صنعت استان، اظهار کرد: ۶۶ واحد صنعتی غیرفعال و ۱۶۶ واحد زیر ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت دارند که نیازمند برنامه‌ریزی فوری برای بازگشت به چرخه تولید است.

وی افزود: واحد‌هایی که قابلیت احیا دارند، باید به‌صورت ویژه پیگیری شوند و برای ارتقای ظرفیت و بهره‌وری آنها برنامه عملیاتی مشخص تدوین و اجرا شود تا بازگشت به چرخه تولید به‌طور کامل تحقق یابد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اهمیت برخی واحد‌های کلیدی بیان کرد: چهار واحد صنعتی شاخص شامل مجتمع کشت و صنعت ایلیای سبز، کارخانه مدادتحریر فجر، توسعه کشت و صنعت آدینه و شرکت آلیس غرب (پدیده غرب) از اولویت‌های استان هستند و باید به‌صورت جدی پیگیری شوند تا به چرخه تولید بازگردند.

حبیبی با اشاره به لزوم تمرکز حساب‌های بانکی شرکت‌ها در استان افزود: شرکت‌هایی که متقاضی دریافت تسهیلات و حمایت‌های مالی هستند، باید حساب و مراودات مالی خود را در استان داشته باشند تا گردش منابع در کرمانشاه انجام شود و بهره‌وری اقتصادی افزایش یابد.

وی همچنین بر اهمیت مکان‌یابی پروژه‌ها بر اساس سند آمایش سرزمین تأکید کرد و گفت: سرمایه‌گذاری‌ها باید در نقاط مناسب و بر اساس ظرفیت‌های منطقه انجام شوند تا توسعه اقتصادی و اشتغال استان به‌طور پایدار پیش رود.

استاندار کرمانشاه با اشاره به پروژه‌های بزرگ منطقه مانند گلخانه اسلام‌آباد غرب، منطقه ویژه اقتصادی و پتروشیمی این شهرستان تصریح کرد: راه‌اندازی این پروژه‌ها می‌تواند به شکل قابل توجهی نرخ اشتغال و شرایط اقتصادی منطقه را تغییر دهد.

حبیبی در پایان بیان کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی و سیستم بانکی استان موظف به پاسخگویی و ارائه گزارش جامع از عملکرد خود در احیای واحد‌های صنعتی و اجرای پروژه‌های اقتصادی هستند تا منابع مردمی و دولتی با کارایی کامل جذب و به تولید و اشتغال تبدیل شود.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار