مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان کرمانشاه: دشمن هرگز به خواسته‌های خود نمی‌رسد

گروه استان ها-مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان کرمانشاه گفت:دشمن تصور می‌کند با گرفتن این سرداران ملت ما از میدان مبارزه با آنها دست بر می‌دارد، اما هرگز به خواسته‌های خود نخواهند رسید.
کد خبر: ۱۲۰۲۹۱۱
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱ 01 July 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از کرمانشاه ،حجت‌الاسلام جلیلیان به مناسبت گرامیداشت هفته قوه قضاییه با اشاره به راز ماندگاری حادثه کربلا اظهار کرد: با وجود آنکه ۱۴ قرن از حادثه عاشورا و شهادت امام حسین و یاران باوفایش می‌گذرد، اما وقتی ایام عزاداری و ذکر مصیبت حضرت فرا می‌رسد همه چشم‌ها در عزای مظلومیت ایشان و شهدای کربلا گریان می‌شود.

وی با بیان اینکه یکی از عوامل ماندگاری حادثه کربلا اراده خداوند متعال است افزود: اگر اراده خداوند بر ماندگاری امری قرار گیرد، هیچ قدرت و اراده و حاکمی نمی‌تواند در برابر آن ایستادگی کند و سایر اراده‌ها در برابر اراده خداوند مغلوب هستند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان کرمانشاه تصریح کرد:ملت ایران علی رغم همه مشکلات به پیروی از مکتب امام حسین (ع) که فرمود «هیهات منا الذله» در برابر دشمنان ایستادند و دشمن را ناامید کردند.

حجت الاسلام جلیلیان بیان کرد: دشمن تصور می‌کند با ترور این سرداران، ملت ما از میدان مبارزه با آنها دست بر می‌دارد، اما هرگز به خواسته‌های خود نخواهند رسید.

وی گفت: شهدایی مانند سرداران شهید ما که با پیروی از امام حسین (ع) هستی خود را در راه خدا فدا کردند، آوازه آنها تا ابد ماندگار خواهد بود.

/س/

برچسب ها: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار