سهراب صحرایی در گفتوگو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه، اظهار کرد: سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۲ کیلو و ۴۰۰ گرم به ازای هر نفر در سال است که این میزان در استان کرمانشاه ۱۰ کیلوگرم است.
وی افزود: در بخش تولید ماهیان سردابی در بین استانهای غیر ساحلی استان کرمانشاه مقام چهارم در کشور را دارد و در بخش تولید ماهیان گرمابی هم در بین استانهای غیرساحلی مقام نخست را در کشور دارا هستیم.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه در رابطه با صادرات ماهی به کشورهای همسایه تصریح کرد: صادرات ماهی در سال گذشته ۲ هزار و ۳۱۲ تن ماهیان گرمابی و سردابی به کشور عراق داشتیم و حدود ۳۶۱ هزار قطعه هم ماهیان کپور را به صورت زنده، به کشور عراق صادر کردیم.
صحرایی با اشاره به فعالیت مرکز تکثیر و پرورش انواع ماهیان زینتی در استان کرمانشاه اضافه کرد: ماهیان زینتی در بحث امنیت غذایی نقشی ندارند، اما در بحث اشتغالزایی و ارزآوری بسیار حائز اهمیت هستند، در بحث صادرات ماهیان زینتی کشورهای عراق، ترکیه، امارات، دبی و عمان، به طور کلی، کشورهای حوزه خلیجفارس مشتری ما هستند.
وی در پایان گفت: براساس برنامه هفتم توسعه پیشبینی میشود تا پایان امسال ۲۲ هزار و ۷۸۷ تن انواع آبزیان در استان کرمانشاه تولید و روانه بازار مصرف شود که در مقایسه با سال گذشته بیش از یک هزار تن افزایش را نشان میدهد.
انتهای پیام/