به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه علی صفدری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، اسناد و مجوزهای قانونی و لازم درباره بکارگیری ۳۰ نیروی شرکتی در مجموعه استانداری را با تشریح جزییات سیر مراحل قانونی طی شده اعلام و اظهار کرد: حدود ۲۰۰ نفر برای استخدام مراجعه کردند؛ که برای انتخاب ۳۰ نفر براساس ملاکهای تعیین شده مورد بررسی قرار گرفتند.
وی در پاسخ به اینکه افرادی که در قالب نیروی خدماتی بکار گرفته شدند به عنوان پشت میزنشین یا کارشناس مشغول فعالیت شدند، افزود: هیچ کدام از نیروهایی که طبق جدول پیوستی مجوز جذب، به کارگیری شدند در پست غیر مشغول نیستند. فقط یک احتمال در این رابطه وجود دارد که به واسطه درگیر بودن در ایام اربعین و نیاز به نیرو برای کمک به استان افرادی در حوزههای مختلف برای کمک رسانی انجام وظیفه کردند.
معاون مدیریت توسعه و منابع انسانی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: کسی که نیروی خدماتی است در حوزه خدماتی، راننده در حوزه نقلیه و نیروی روابط عمومی در حوزه روابط عمومی به کار گرفته شدهاند ما در حوزه روابط عمومی نیاز به چند نفر نیرو داشتیم که الان در این حوزه مشغول فعالیت هستند.
صفدری در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص نامهای که ۱۲ آبان ماه از طرف معاونت مدیریت و منابع وزارت کشور بندهایی به عنوان تذکر آمده بیان کرد: در نامه تذکر داده نشده بلکه به چند بند اشاره شده از جمله اینکه، پیرو مجوز قانونی که داشتید این ملاحظات را برابر مقررات انجام دهید.
وی در ادامه تشریح کرد: در بند یک نامه آمده، نیروها در همان مسئولیتی که مجوز دارند باید فعالیت انجام دهند نه در حوزههای دیگر، در بند ۲ بحث مناقصه مطرح شد که باید ابتدا مناقصه برگزار شود و بعد شروع به کار کنند که روال قانونی این کار طی شده، اما به خاطر برداشتی که از مراحل قانونی بودجه وجود دارد، با تاخیر انجام میشود. مثلاً ذیحساب نپذیرفت که در برج چهار مناقصه را برگزار کند و گفت باید موافقتنامه ابلاغ شود که در نهایت نامه ۲۹ مهرماه موافقتنامه ابلاغ شد و ما آبان ماه مناقصه را بارگزاری کردیم.
صفدری اظهار کرد: در بند ۳ نامه تایید حراست و تایید گزینش آمده، طبق ماده ۳۹ که یک تبصره دارد شرکتهای طرف قرارداد دستگاههای اجرایی در صورتی نیاز به گزینش دارند که نیروهای آنها در حوزه کارشناسی و اداری مشغول و یا اینکه بیش از یک سال حضور داشته باشند که برای این نیروها نه یک سال از انجام فعالیتشان گذشته و نه در بخش اداری مشغول به کار هستند.
وی همچنین یادآور شد: استعلام حراست هم طبق قانون برای پستهای حساس است که هیچ کدام از پستهایی که برای نیروهای خدماتی مجوز گرفتیم، جزء پستهای حساس تلقی نمیشوند، اما علی رغم این موضوع، ۶ مرداد ماه این افراد را به گزینش و حراست معرفی کردیم.
صفدری اذعان کرد: طبق قانون حراست یک ماه فرصت دارد که پاسخ دهد، حراست همان زمان به صورت شفاهی منع همکاری با این افراد را اعلام کرد و تا این لحظه هیچگونه مانعی در رابطه با ادامه همکاری با این نیروها نداریم، دربند چهارم نامه آمده اگر کسی خلاف ضوابط عمل کند به واحد تخلفات معرفی میشود که تخلفی هم صورت نگرفته است.
وی در پاسخ به اینکه تعدادی از نیروهای خدماتی در استانداری کد استخدامی گرفتند و اعداد و ارقام متفاوتی در خصوص جذب نیروها مطرح شده پاسخ داد: تعداد افراد استخدامی ۳۰ نفر است که ۱۴ نفر از آنها متناسب با نیاز، در شهرستانها و بصورت بومی مشغول به کار شده اند و هیچ کدام از این نیروها کد استخدامی دریافت نکردند فقط تعدادی در حوزه شهید زینالدین کد گرفتند که آن هم بعد از تغییری بود که در مجموعه وزارت کشور ایجاد شد.
صفدری اضافه کرد: در استان هیچکدام از این نیروها کد استخدامی نگرفته و مغایرتی در طی مراحل قانونی نداشتهایم. در طرح شهید زینالدین هم در مجموعه استانداری ۶ نفر کد استخدامی گرفتند.
وی در بحث شبهات استخدامی نیروهای خدماتی ادامه داد: در مرحله اول سه مجوز برای استخدام به ما داده شد، حمل و نقل، راننده، نگهبان و خدمات به معنای نظافت، اما بعد از آزمون صلاحیت، اعلام کردیم به چند نیرو در قسمتهای دیگر نیاز داریم به عنوان مثال در قسمت تاسیسات به جای یک نفر، ۲ نفر نیرو فعالیت داشته باشند و در قسمت روابط عمومی نیز به ۲ نفر نیاز داریم.
معاون مدیریت توسعه و منابع انسانی استانداری کرمانشاه در پایان گفت: استخدامی نیروهای خدماتی نیز باید اداره استخدامی آن را تایید میکرد و تایید یعنی موافقت با این محل شغلهایی که میخواهند فعالیت کنند و بعد از معرفی طی نامهای مبنی بر اینکه جابجایی این نیروها مورد تایید سازمان است ارسال شد و برای تغییرات جزئی در جابجایی خدمات به ما مجوزها داده شده است.
انتهای پیام/س