مدیر گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: از اسفند سال ۹۸ تاکنون بیش از ۷۰۰ هزار بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع غذا توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای این دانشگاه در استان انجام شده است.
کد خبر: ۹۵۳۶۲۵
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۴ 07 April 2021

به گزارش خبرگزاری تابناک کرمانشاه به نقل از ایرنا،امیر کرمی  افزود: از این تعداد، ۲۱ هزار و ۹۴۵ مورد به مراجع قضایی معرفی و ۲۰ هزار و ۳۰۵ مورد نیز منجر به تعطیلی و پلمب شده است.

وی اضافه کرد: همچنین در این مدت، تعداد ۷۸ هزار و ۳۶۰ اخطاریه بهداشتی نیز برای متخلفان صادر شده است.

کرمی اظهار داشت: علاوه بر این تعداد ۱۲ هزار و ۵۰۰ بازدید توسط یک تیم نظارتی مشترک متشکل از نمایندگانی از ادارات مرتبط در استان از جمله اتاق اصناف، صنعت، معدن تجارت، نیروی انتظامی، پلیس اماکن عمومی، اتحادیه صنفی، تعزیرات، شهرداری و دامپزشکی انجام شده که پس از بازدید مشترک در صورت تخلف با حضور مقامات قضایی در محل دستور پلمب واحد صنفی نیز همزمان صادر شد است.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت و ۱۴ شهرستان و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا دارای بیش از ۶۰ هزار واحد صنفی است.



منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار