کارشناس مسئول اکتشافات معدن سازمان صنعت معدن و تجارت استان کرمانشاه، با اشاره به وجود ۱۵۸ معدن فعال در استان، گفت: مطالعات انجام شده در پنج پهنه استان، منجر به معرفی ۳۶ محدوده امیدبخش جهت ادامه اکتشافات تکمیلی، به صورت مزایده در اختیار بهره‌برداران از معادن قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۹۱۵۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۳ 09 November 2020

به گزارش خبرگزاری تابناک کرمانشاه به نقل از فارس،فرهاد رضازاده ، با بیان اینکه معادن استان از مهمترین معادن کشور است، اظهار داشت: استان کرمانشاه ۱۵۸ معدن فعال دارد که بیش از ۵ هزار نفر در صنایع وابسته معدنی استان مشغول به فعالیت هستند.

وی یکی از برنامه‌های زیربنایی توسعه معادن را دربحث اکتشافات توصیف کرد و گفت: از سال 94 که دستور پهنه‌بندی استان‌ها ابلاغ شد پنج پهنه مطالعاتی در استان کرمانشاه مصوب شد.

کارشناس مسئول اکتشافات معدن سازمان صنعت معدن و تجارت استان کرمانشاه ادامه داد: پهنه قیر طبیعی در منطقه گیلان‌غرب، پلی‌متال در سنقرو کلیایی، پهنه سنگ‌های تزیینی در هرسین، پهنه مرکزی در کرمانشاه و اورامانات و پهنه دیگری در اسلام‌آباد غرب از جمله این پهنه‌ها بود.

وی ادامه داد: ماحصل مطالعات این پنج پهنه، معرفی ۳۶ منطقه امیدبخش بوده که این مناطق امیدبخش پس از کسر مناطق متداخل با محدوده‌های مجاور، سکونتگاه‌ها و ادارات که باید استعلام شود از جمله منابع طبیعی، برای اکتشافات تکمیلی به صورت مزایده در اختیار بهره‌برداران از معادن قرار می‌گیرد.

رضا‌زاده تصریح کرد: در بحث فرآوری مواد معدنی در راستای جلوگیری از خام فروشی رسوب ارزش افزوده در استان برای تمامی مواد معدنی استان برنامه داریم هم‌اکنون پنج برنامه مهم برای فرآوری قیرطبیعی تولید منیزیم از دولومیت، فرآوری بهینه سنگ‌های تزئینی و چرخه ارزش سنگ گچ چرخه که با همکاری جهاد دانشگاهی، دفتر پژوهش استانداری دانشگاه رازی و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در حال اجرا است که پس از فرآوری در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار