فرزاد افضلی در گفتگو با تابناک:
مدیرکل شیلات کرمانشاه گفت:با تلاش‌های صورت گرفته شیلات، سرانه مصرف ماهی در استان کرمانشاه به ۹ کیلوگرم در سال رسیده است.
کد خبر: ۷۲۴۳۴۳
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۵ 11 March 2019

فرزاد افضلی در گفتگو با خبرنگار تابناک افزود: این استان با تولید سالیانه 19هزار تن انواع آبزیان رتبه اول تولید ماهیان گرمابی در بین استان های غیرساحلی کشور را دارد.

وی خاطر نشان کرد: این میزان تولید شامل 13 هزار تن ماهیان سردابی، چهار هزار تن ماهیان گرمابی و 2 هزار تن در منابع آب های طبیعی و نیمه طبیعی، 50 تن ماهیان خاویاری و 25 تن میگو است.

مدیرکل شیلات کرمانشاه اظهار داشت:456 واحد پرورش ماهی در استان داریم، که در چهار سد مخزنی غیرشرب استان در راستای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی طرح پرورش ماهی در قفس در دست اقدام است.

 

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار