محمودرضا نیازی در گفتگو با خبرنگار تابناک افزود:با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب در بند ۲۴ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی مبنی بر ˈافزایش پوشش استاندارد برای کلیه محصولات داخلی و ترویج آن، طرح تقویت و توسعه نظام استاندارد که اواخر سال گذشته از سوی ریاست محترم جمهوری برای اجرا به سازمان ملی استاندارد ابلاغ شده است، گام مهمی در جهت تحقق سیاستهایی کلی اقتصاد مقاومتی، ابلاغی مقام معظم رهبری بوده و امیدواریم با اجرای این قانون و باور بر اینکه " استاندارد کلید توسعه اقتصادی کشور است" گامهای بلندی برای تحول نظام استاندارد سازی کشور و مدیریت کیفیت برداشته شود.
وی خاطرنشان کرد:در راستای حمایت از محصولات بومی استان کرمانشاه در حوزه صنایع دستی و کشاورزی، تا کنون ۱۱ استاندارد بومی از جمله استانداردهای زیرگیوه پارچه ای، گلیم هرسین، گیوه زنانه، تنبور (۲ مورد)، نان برنجی، نان خرمایی، اسانس چویر (مورد استفاده در روغن حیوانی)، ارغوان بافی (سبد)، چاقوی سنتی کرند و جوانه نخود توسط کارشناسان اداره کل استاندارد کرمانشاه تدوین و اجرا شده است .
مدیر کل استاندارد استان اظهار داشت:تا کنون ۲ واحد تولید کننده نان برنجی به عنوان برند استان کرمانشاه موفق به اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد از این اداره کل شده اند و تلاش داریم با راهنماییهای فنی و مشاورههای تخصصی اکثر واحدحدهای نان برنجی استان را تحت پوشش قرار داده تا فرایند استانداردسازی آنها نیز انجام گیرد.
نیازی تصریح کرد: امیدواریم با بهکارگیری این استانداردها، ضمن افزایش کیفیت محصولات بومی استان در جهت برند سازی و ارتقای سطح تولیدات این قبیل محصولات بتوانیم علاوه بر زنده نگهداشتن سنت نیاکان خود در جهت حفظ اشتغال و ایجاد تقاضا جهت تولید این محصولات گام برداریم.