به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه وحید امیری، معاون گردشگری استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار باختر گفت: اینجشنواره برای اولین بار در استان کرمانشاه در راستای حفظ و احیای غذاهای سنتی و بومی استان برگزار میشود.
امیری در خصوص اهداف این جشنواره، تصریح کرد: برندسازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری، استعداد یابی در سطح استان و پیوند با هتلها و مراکز پذیرایی، توجه به غذاهایسنتی به عنوان سوغات محلی و تجاری سازی آنها، بستر سازی برای استفاده از غذاهای محلی استان کرمانشاه در بستههای سفر مسافران داخلی و خارجی و کشف طعمهای جدید واحیای طعمها و سنتهای آشپزی محلی از جمله اهداف و دستاوردهای مورد انتظار این جشنواره است.
وی افزود: در این راستا از عموم مردم و متقاضیان حضور در این نمایشگاه دعوت میشود در ۲ بخش مسابقه آزاد یا سنتی و حرفهای این جشنواره شرکت کنند.
وی ادامه داد: علاقهمندان به حضور در بخش آزاد یا سنتی این جشنواره میتوانند با تهیه غذای مورد نظر خود در منزل روز ۴ شنبه ساعت ۱۸ عصر، همچنین در بخش حرفهای کهبرای هتل و رستورانها میباشد در روز ۴ شنبه صبح در این مسابقه شرکت کنند.
معاون گردشگری گفت: به نفرات اول تا سوم به ترتیب مبلغ ۳ میلیون، ۲ میلیون و ۱ میلیون تومان به همراه تندیس جشنواره اهدا خواهد شد و همچنین برای تمامی شرکت کنندگان در اینمسابقه گواهی صادر میشود.
امیری افزود: به نفرات برتر گواهی نامهای از طرف سر داور ملی و مدیر کل آموزش و مطالعات معاونت گردشگری اهدا میشود.
وی گفت: در روز آخر این جشنواره مراسم اختتامیهای با حضور مسئولین و برگزاری مراسمات آیینی برقرار است.
وی افزود: از تمامی همشهریان کرمانشاهی تقاضا داریم در این جشنواره خصوصا در بخش مسابقه، حضوری فعال و پرشور داشته باشند.
گفتنی است جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی از ۲۰ تا ۲۲ تیرماه از ساعت ۱۶ الی ۲۳ در پارک شاهد برای بازدید علاقهمندان برقرار میباشد.