رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه برداشت پیاز در استان از یکی دو ماه آینده آغاز و به بازار می‌آید، اظهار کرد: پیاز تولیدی در این استان به دلیل برداشت دیرهنگام تاثیر زیادی در تعدیل قیمت این محصول نخواهد داشت.
کد خبر: ۴۷۶۹۵۱
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۸ 12 August 2017
به گزارش خبرگزاری تابناک به نقل از ایسنا،خسرو شهبازی ، با اشاره به بالارفتن قیمت پیاز در یک ماه  گذشته و رسیدن قیمت آن به حدود چهار هزار تومان، قیمت پیاز را تابع عرضه و تقاضا عنوان کرد.

شهبازی ابراز امیدواری کرد: ظرف 10 تا 15 روز آینده و با به بازار آمدن پیاز استانهای دیگر، قیمت این محصول تعدیل شود.

وی در ادامه با بیان اینکه سالانه حدود دو هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت پیاز می‌رود، عنوان کرد: متوسط عملکرد پیاز در استان کرمانشاه 80 تن در هکتار است.

شهبازی اضافه کرد: سالانه حدود 160 هزار تن پیاز در این استان تولید می‌شود.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تولید پیاز در استان حدود سه برابر نیاز استان است.

شهبازی با بیان اینکه بیشترین پیاز تولیدی در استان کرمانشاه در شهرستان هرسین تولید می شود، گفت: پیاز تولیدی در این شهرستان جزو پیازهای مرغوب و خوشمزه بوده که ماندگاری بالایی هم دارد.

وی اضافه کرد: پیاز تولیدی در شهرستان هرسین از نوع قرمز آذر شهر است که علاوه بر خاصیت انبارداری بالا ارزش غذایی بالایی هم دارد.

به گفته شهبازی علاوه بر هرسین در شهرستانهای کرمانشاه، روانسر و... نیز کشت پیاز داریم.


منبع: ایسنا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار