به گزارش خبرگزاری تابناک به نقل از فارس،نوربخش حاتمی ، اظهار داشت: شهرستان کرمانشاه یکی از مهمترین تولید کننده مرغ است.
مدیر جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: چهار واحد بستهبندی مرغ با ظرفیت هشت هزار قطعه در ساعت با تولید 12 تا 15 هزار تن مرغ به صورت میانگین در استان فعالیت میکند.
وی با بیان اینکه با راهاندازی خط(صفر دو) زمینه صادرات گوشت مرغ فراهم میشود، ادامه داد: مرغ با روشی سادهتر و با کیفیت بهتر، در آینده نزدیک با راهاندازی این خط، صادر میشود.
حاتمی کاهش دوره پرورش و سن کشتار مرغ را از مهمترین اولویتهای جهاد کشاورزی دانست و گفت: سن کشتار 45 تا 47 روز است که باید به 40 تا 42 روز برسد.
وی خاطرنشان کرد: کاهش سن کشتار موجب پایین آمدن هزینه، بهرهوری بالا و درآمدزایی بهتر همراه با بالا بردن کیفیت برای صادرات است.
این مسؤول با اشاره به کاهش دوره پرورش، خاطرنشان کرد: باید متوسط وزن مرغ از 2 کیلو و 200 گرم به یککیلو و 800 گرم برسد.