به گزارش خبرنگار خبرگزاری تابناک:تأسیس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی بسیار مهم و تاثیری ارزنده در ارتقاء سطح سلامت و بهبود دانش تغذیه ای منطقه غرب کشور دارد در این راستا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اقدام به راه اندازی گروه تغذیه و صنایع غذایی نمود .
دکتر سید مصطفی نچواک مدیر گروه تغذیه این دانشکده هدف از شکل گیری گروه ، اساتید و اعضاء هیئت علمی این گروه را انجام پژوهش های علمی و آموزش دانشجو در سطوح بالای
علمی اعلام کرد و گفت: پس از شکل گیری گروه با تلاشهای فراوان و تمهید زیرساخت های لازم سرانجام در سال 1393 مجوز راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم تغذیه از
طرف شورای گسترش وزارت بهداشت صادر شد و در حال حاضر 3 دوره دانشجوی ارشد در این گروه مشغول به تحصیل هستند.
درکنار گروه تغذیه گروه صنایع غذایی نیز با گرایش کنترل کیفی از سال 1390 اقدام به جذب دانشجو در مقطع کارشناسی نمود .
دکتر احسان صادقی مدیر گروه صنایع غذایی این دانشکده اظهار داشت: ما با تصویب بورد صنایع غذایی کشور در سال 1394 موفق به کسب مجوز جذب دانشجو در مقطع کارشناسی
ارشد رشته صنایع غذایی شدیم و درحال حاضر 2 دوره از این دانشجویان در این گروه مشغول به تحصیل هستند.
به گفته وی در سال 1395 نیز مجوز جذب دانشجوی رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد به گروه صنایع غذایی داده شد.
گفتنی است سرانجام تلاش و پیگیری گروه های فوق و ریاست دانشکده بهداشت و نیز مساعدت و حمایت های همه جانبه و ارزشمند ریاست . معاونت آموزشی و پشتیبانی دانشگاه منجر به فراهم آوردن اقدامات اولیه و زیربنایی و ساختاری راه اندازی دانشکده در ابتدای سال 1395 شد .
سرانجام دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به دنبال راه اندازی دانشکده و پیگیری اخذ مجوز تأسیس به لطف خدا و مساعدت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و همت اعضاء
بورد تغذیه در پایان سال موفق به اخذ مجوز تأسیس دانشکده گردید و بدین شکل گامی مهم در راستای ارتقاء سطح سلامت و بهبود دانش تغذیه ای در غرب کشور برداشته است.