مشاور معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
مشاور معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برگزاری جشنواره هایی مانند اقوام ایرانی می تواند به محل بسیار خوبی برای بروز و ظهور استعدادهای فرهنگی و هنری مناطق مختلف کشور تبدیل شود.
کد خبر: ۳۶۵۴۸۲
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۲ 23 January 2017
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، حسن مهرجردی شامگاه یکشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره بین المللی اقوام ایرانی که در سرسرای فرهنگی و هنری انتظار کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: این جشنواره یکی از مهمترین برنامه هایی است که در سال های اخیر در دستور کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: تمامی معاونان و مدیران وزارتخانه تمایل به حضور در جشنواره اقوام ایرانی را داشتند اما بنا به دلایلی این امر میسر نشد.
مهرجردی تاکید کرد: مطمئنا برگزاری چنین جشنواره هایی با این کیفیت می تواند به توسعه و رشد فرهنگ و هنر این سرزمین کمک زیادی کند.
مشاور معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: جشنواره اقوام ایرانی که به میزبانی کرمانشاه برگزار شد با حضور چهره های برجسته هنری کشور که از مفاخر این عرصه نیز محسوب می شوند رنگ و بوی دیگری به خود گرفت.
وی در پایان با ابراز تاسف و تسلیت به بازماندگان حادثه ساختمان پلاسکو تهران، گفت: این رویداد غم انگیز از شادابی جشنواره کاست و همه را به سوگ آتش نشانان دلاور کشور نشاند.

** جشنواره اقوام ایرانی همدلی خوبی بین فرهنگ های مختلف ایجاد کرد
استاد میرجلال الدین کزازی از اساتید برجسته زبان و ادب فارسی نیز در این مراسم اظهار کرد: این جشنواره همدلی و همسویی خوبی بین فرهنگ های مختلف که در کشور وجود دارد، ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه جشنواره اقوام ایرانی آمیزه ای از فرهنگ، هنر و تاریخ ایران زمین است، گفت: در این جشنواره هنرهای مختلفی بروز کرد که هر کدام آن ها می تواند مایه مباهات کشور باشد.
کزازی در پایان از زحمات ابراهیم رحیمی زنگنه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه برای برگزاری چنین جشنواره هایی و اهمیت دادن به بحث فرهنگ و هنر قدردانی کرد.
در پایان این مراسم نیز، نشان فرهنگ و هنر کرمانشاه به استاد موسیقی ایران 'شهرام ناظری' و استاد هنر نمایشی کشورمان 'حمیدرضا نعیمی' اهدا شد.
در این جشنواره که به مدت سه روز برگزار شد، 10 گروه موسیقی از اقوام گوناگون از سراسر ایران، سه گروه از کشورهای هند، تاجیکستان و افغانستان و 6 گروه موسیقی هم از استان کرمانشاه حضور داشتند.
در بخش تئاتر آیینی نیز 14 گروه شرکت داشتند که 10 گروه از اقوام ایرانی و چهار گروه از استان کرمانشاه بودند.
در این جشنواره 15 غرفه مُد و لباس اقوام ایرانی و نیز پنج غرفه مُد و لباس استان کرمانشاه نیز بر پا شد و نمایشگاه عکس و گرافیک اقوام نیز از دیگر بخش های آن بود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار