رئیس جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: ظرفیت تولید بوقلمون در استان کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال است.
کد خبر: ۱۰۵۳۷۴۹
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۲ 30 June 2022

به گزارش خبرنگار تابناک کرمانشاه به نقل از مهر شهریار قاسمی اظهار کرد: در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال بوده و این میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان برای تأسیس واحد‌های جدید پرورش بوقلمون در حال توسعه است.

وی با بیان اینکه ۱۶ واحد پرورش بوقلمون صنعتی در استان کرمانشاه فعال است، افزود: از این تعداد ۱۴ واحد گوشتی با ظرفیت ۷۲ هزار و ۶۱۲ قطعه و ۲ واحد بوقلمون مولد بومی با ظرفیت ۴۵۰۰ قطعه در حال فعالیت هستند.

رئیس جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به شهرستان‌های عمده در پرورش بوقلمون در استان کرمانشاه، تصریح کرد: شهرستان‌های روانسر، کرمانشاه، کنگاور، سنقر، صحنه و سرپل ذهاب بیشترین واحد‌های پرورش بوقلمون استان را در اختیار دارند.

 

منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار